SOLFILMSPECIALISTEN

- Vi dækker hele Danmark -

Solfilm kan reducere varme fra solenergi med alt fra 20-90 % - og bevare udsynet…

 

Vi har 11 år i branchen med fuldt fokus på solfilm til vinduer i butikker, store og små virksomheder, samt ikke mindst indenfor det offentlige - hvor vi monterer hos Skoler, Institutioner, Plejehjem, Kommuner og ikke mindst Hospitaler.

Vores kendskab til vinduer og solfilm og hvilke der “passer sammen”, sikrer dig den optimale rådgivning når du skal have løst varmeproblematikker, reflekser eller gener fra solstråler, som varme, reflekser mm., i enten din virksomhed eller privaten.

 

Solfilm mod varme.

Her skal vi sammen gennemgå de forskellige løsninger der er, samt hvilke kombinationer som kan tilbydes til lige præcis den type vinduer du eller din virksomhed har. Vort sortiment i solfilm er over 100 forskellige, men det er langt fra alle, som vil passe på dine vinduer. Udfyld kontaktformularen,

så kontakter en af vore konsulenter dig snarest i tidsrummet mellem 8.00-21.00 på hverdage og i weekends mellem 10.00-18.00

 

Lidt om solfilm til vinduer…

Mange forveksler solfilm til vinduesglas med det vi kender fra bilruder (Vi laver ikke solfilm på biler) meget mørke og som man ofte ikke kan se igennem. Det er ikke tilfældet med solfilm til vinduer. Solfilm til vinduer er alt fra stort set helt usynlige til meget mørke, alt efter hvilket resultat der skal

opnås. Man kan få solfilm med varmeafvisning, indsynsbegrænsning, isolerende egenskaber og med indbygget sikkerhedsfilm samt mange andre egenskaber. Disse film findes både individuelt, samt ofte i kombinationsløsninger hvor du får flere gode egenskaber med i prisen.

 

Udfyld KONTAKT formularen, så kontakter en af vore konsulenter dig snarest for GRATIS gennemgang af mulighederne for netop dine vinduer.

Institutioner, plejehjem, hospitaler og skoler bør alle have solfilm monteret…

 

Alle ovennævnte kategorier har næsten samme problematikker når vi taler om varme fra solen.

 

De er enten grundet alder (for ung eller gammel) ikke i stand til at fortælle om det ubehag solen giver dem i hverdagen. I institutioner bliver børnene tit urolige, utilpasse og irriteret samt flere får diare eller kommer til at tisse i bukserne.

 

Plejehjems/Bomiljø/Ældreboligere

Plejehjemsbeboere og ældre har en anden problematik, da ældre i mindre omfang føler tørst og sjældent får indtaget nok væske i løbet af en dag. De bliver let dehydreret og konfuse og hvert år mister flere livet grundet kombinationen af varme fra solen, mistet evne til at kommunikere klart, samt ikke mindst

den alt for lille vædskeindtag de får. (Dette er ikke personalets skyld, men mere en konstatering).

 

Hospitaler
Her er det oftest de indlagte eller personalet, som er generet af reflekser fra solen, solens varmestråler (IR Stråler) solens skarpe lys, hvilket skaber irritationer og ikke mindst en unødvendigt højt antal “kald” på sygeplejersker  - for blot at få trukket gardinet for.

 

Elever / Studerende

I skoler, gymnasier og alle andre steder hvor der skal indlæres, mister man meget effekt af undervisningen når solens varme slår igennem og øger temperaturen i undervisningslokalet. Når temperaturen passerer ca. 23-25 grader, reduceres evnen til indlæring voldsomt (Mellem 25-40 %) og det samme gør evnen til at koncentrere sig.

 

Vi anbefaler derfor kommuner og institutioner indenfor disse kategorier at kontakte vores konsulent via kontaktformularen og sammen gennemgå hvilke ting solfilm kan gøre for jeres institutions brugere og personale. Vi beregner gerne en samlet analyse og specifik handlingsplan, hvis der skal prioriteres af hensyn til budgetter mm.

 

Solfilm i institutioner = Bedre trivsel, bedre livskvalitet, optimering af indlæring og hensyn til ældre.

 

Indsyn fra forbipasserende ? - så har vi en film som giver dig privatlivet tilbage…

 

Virksomheder

Har du en virksomhed hvor man ønsker en “beskyttelse” mod unødvendigt indsyn fra forbipasserende, så har vi løsninger med bl.a. solfilm som kan løse problematikken. Vi har kunder som arbejder under meget høje sikkerhedsforanstaltninger, hvor konkurrenters indkig kan have uoverskuelige

konsekvenser - her har vi fundet en løsning tilpasset problematikken. Vi har konsulenter og montører som er sikkerhedsgodkendt af både FET & PET, så hvis der er sikkerhedsbehov i din virksomhed, så lav et notat i kontaktformularen.

 

Private

Bor du i egen bolig, ligger tæt på forbigående vej, har svalegang foran vinduerne eller har du teenagebørn som føler sig overbeluret (Det sker tit), så har vi en solfilm som kan løse mange af disse problematikker. Alt efter den konkrete situation finder vi en optimal løsning, som passer til dine behov

og ikke mindst kan forenes med dine vinduer.

 

Vigtig information…

95 % af alle vinduer i Danmark kan IKKE tåle at få monteret spejlfilm eller reflekterende solfilm på indersiden af vinduesglasset. Man risikerer at glasset springer. Manglende viden om glas og solfilm dækkes ikke af forsikringsselskaberne - der er kun dig eller din virksomhed til at betale. Den eneste måde du kan være sikker på at tingene passer sammen - er ved at få fat i en specialist, som ved hvilke glas- og filmtyper der kan fungere sammen.

 

 - For os er det derfor vigtigt, at du taler med en konsulent som sammen med dig sikrer - at vi aldrig oplever disse skader, som andre kollegaer, desværre ofte har som varemærke.

 

Spejlfilm følger lyset, hvilket vil sige at så længe solen er på himlen i dagtimerne kan man ikke kigge ind, men når det bliver mørkt og der tændes lys indenfor - SÅ KAN MAN KIGGE IND - Men IKKE ud…

 

- Med den viden som kunderne sjældent ville opdage, gør vi meget for om nødvendigt at kombinere spejlfilm med andre produkter som bibeholder den optimale effekt for løsning af problematikken.

 

SOLFILMSPECIALISTEN ApS · Håndværkerbyen 37B · 2670 Greve · Tlf. 50 692 692 · CVR. 37103675 · info@solfilmspecialisten.dk